Ma - Zo 9.00 - 21.00
Alleen op afspraak

Bel of whatsapp ons
+316 29 49 83 82

Dirk Ruitenbeekstraat 11
3864GA Nijkerkerveen

 

Veemann Assortiment 


 Het grootste assortiment Veemann velgen is via RR Wheels beschikbaar. Het Veemann assortiment bestaat uit verschillende modellen en zijn allen erg fraai vormgegeven. Het assortiment lichtmetalen wielen van Veemann loopt van 18 tot en met 22 inch. Dit Engelse merk (onder de vlag van Ispiri Wheels) timmert al jaren aan de weg en is gespecialiseerd in “deep concave” wielendesigns. De Veemann modellen zijn verkrijgbaar in veel verschillende J-maten en ET-waardes en worden meestal gemonteerd onder VAG voertuigen zoals Audi, Volkswagen, Mercedes-Benz, BMW en Ford. Benieuwd naar alle modellen? Bekijk de Veemann velgen in de webshop, u kunt online bestellen en bij vragen neem contact met ons op. Voor meer informatie en een foto gallery kunt u terecht website van Veemann. 

Hieronder vindt u alle beschikbare modellen van Veemann.   

 

Informatie omtrent uw nieuwe set Veemann velgen:

  • De weergegeven prijs betreft 1 velg, geleverd zonder centreerringen en bouten/moeren.
  • U dient centreerringen en bouten/moeren apart bij te bestellen in onze webshop.

Levering van uw nieuwe set Veemann velgen:

  • Transportkosten binnen Nederland zijn 49,95 euro voor 4 velgen. Transportkosten naar België zijn 49,95 euro voor 4 velgen.
  • Transportkosten zijn hoger omdat de velgen rechtstreeks uit het Veemann warehouse in U.K. naar u toe komen!
  • Levering in een ander land? Benaderd u ons gerust voor een offerte op maat.
  • Levertijden zijn ca. 3 tot 5 werkdagen.
  • In enkele gevallen binnen 2 dagen leverbaar, neem contact op over de mogelijkheden.

Benader ons gerust mocht u twijfelen of deze velgen onder uw auto passen.

 

Het Veemann verhaal

Het Veemann assortiment bestaat uit verschillende modellen en zijn allen erg fraai vormgegeven. Het assortiment lichtmetalen wielen van Veemann loopt van 18 tot en met 22 inch. Dit Engelse merk (onder de vlag van Ispiri Wheels) timmert al jaren aan de weg en is gespecialiseerd in “deep concave” wielendesigns. De Veemann modellen zijn verkrijgbaar in veel verschillende J-maten en ET-waardes en worden meestal gemonteerd onder VAG voertuigen zoals Audi, Volkswagen, Mercedes-Benz, BMW en Ford. Benieuwd naar alle modellen? Bekijk de Veemann velgen in de webshop, u kunt online bestellen en bij vragen neem contact met ons op. Voor meer informatie en een foto gallery kunt u terecht website van Veemann.

11 + 6 =

0
Left Menu Icon
Right Menu Icon