Ma - Zo 9.00 - 21.00
Alleen op afspraak

Bel of whatsapp ons
+316 29 49 83 82

Dirk Ruitenbeekstraat 11
3864GA Nijkerkerveen

 

 

 

  

Rotiform online bestellen – Het verhaal van Rotiform online bij RR Wheels

De volgende modellen zijn beschikbaar: LAS-R, RSE, BLQ, CCV, IND-T, NEU, SPF en TMB om online bij ons te bestellen. Wij kunnen ieder model van Rotiform leveren. De Forged-series, 1, 2 en 3 piece velgen kunnen wij allemaal leveren, neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

 

U ziet hieronder een greep uit het Rotiform monoblock assortiment:

 

HET ROTIFORM VERHAAL:

In 2009 hebben Brain Henderson en Jason Whipple Rotiform Wheels opgericht, en dat hebben ze eigenlijk opgericht in SoCal, Californië. Het bedrijf werd gekocht door MHT Luxery lichtmetalen wielen. Als je nu nog nooit van hen hebt gehoord, bezitten ze eigenlijk meer dan zes merken van over de hele markt om te proberen te profiteren van elk segment van de after-market wielcommunity. Dus laten we hier een paar merken vallen. President Art Hale van MHT verklaarde oorspronkelijk dat dit alleen maar was om hen in staat te stellen meer zaken te doen, sneller te groeien en de hoeveelheid wielbestellingen die Rotiform elke dag op zich nam af te handelen. Dus deden Jason en Brian het heel goed voor zichzelf om binnen zes jaar na de oprichting van het bedrijf te worden uitgekocht. Maar Art hield ze eigenlijk aan als de aanknopingspunten voor Rotiform om het imago dat Rotiform heeft opgebouwd, voort te zetten, en eigenlijk blijft het tot op de dag van vandaag een van de snelst groeiende after-market wielbedrijven die we tot nu toe kennen. Dus Rotiform heeft een castlijn en ze hebben ook een gesmede meerstukslijn en hun castlijn, die wielen worden geproduceerd in China. We hebben geen enkele informatie ontvangen over deze wielen, maar we weten wel dat ze extreem populair zijn.

Degene achter mij, de Rotiform IND-T werd ons gegeven door een vriend van ons, die ons dit wiel in een van onze voertuigspots liet zien en het is een extreem populair wiel. Rotiform heeft ook een gesmede meerstukslijn en dat is waar je echt begint te verdiepen in wat Rotiform tot nu toe probeert te doen in het wielspel. Dus MHT gebruikt de aluminium 6061, hetzelfde als alle anderen, voor hun gesmede wielprocessen. En wat daar echt op in gaat, weten we niet, dus MHT en Rotiform vermelden geen van de processen die ze hebben voor het maken van hun wielen en ik denk dat het daar een beetje een grijs gebied kan krijgen, omdat weet je, in onze vorige wielafleveringen hebben we het gehad over Works, we hebben het gehad over Rays waar ze al deze informatie hebben, en Rotiform echt niet. Wat we wel weten, is dat Rotiform gesmede stukken gebruikt voor al hun meervoudige wielen en het is eigenlijk geassembleerd, bewerkt, gefreesd, alles gebeurt in eigen huis in de Verenigde Staten van Amerika. Dus dat is eigenlijk best wel cool, de cast niet zozeer, maar gezien het feit dat Rotiform zich zoveel mogelijk verdiept in het spel met meerdere stukken, denk ik dat ze daar de nadruk op leggen.

 

Over RR Wheels:

Al geruime tijd houd RR Wheels zich bezig met alle facetten van de velgenbranche.
Onze passie is de velgenbranche en wij proberen dan ook dag en nacht klaar te staan voor onze klanten. Wij streven ernaar om al onze klanten, vakkundig te begeleiden bij de aanschaf van nieuwe velgen en bijpassende accessoires. Dus voor een uniek en eerlijk product RR Wheels

0
Left Menu Icon
Right Menu Icon