Ma - Zo 9.00 - 21.00
Alleen op afspraak

Bel of whatsapp ons
+31(0)33 202 2408

Riddererf 7D+E
3861PT Nijkerk

 

Onderstellen, Componten, Sportuitlaten en meer

Europa’s #1 brands

Eibach, Bilstein, H&R, Eisenmann, Milltek Sport en FOX Exhaust

Eibach Suspension

Het onderstel van een auto vormt de essentiële basis ter overbrenging van het vermogen naar het wegdek. Een optimaal afgestemd onderstel is dus de sleutel tot hoogwaardige prestaties en een optimale performance. Zowel in de autosport als in het dagelijks gebruik. Niet voor niets worden Eibach componenten wereldwijd gewaardeerd vanwege de perfecte harmonie tussen veren, schokdempers en wielophanging. Dit dankzij een jarenlange ervaring van uitgebreidt testen.

BILSTEIN | DRIVE THE LEGENDS

Bilstein – since 1873

Toen August Bilstein in 1873 de eerste steen legde voor de innovatiefabriek BILSTEIN in het Duitse Altenvoerde (Westfalen), vermoedde niemand de doorslaggevende invloed die producten van BILSTEIN ooit zouden hebben op het rijcomfort en de veiligheid van auto’s.

H&R DAS FAHRWERK

De filosofie van H&R is eenvoudig en effectief: de beste onderstelcomponenten te vervaardigen enkel uit de beste materialen van de hoogste kwaliteit. Deze filosofie heeft H&R gemaakt tot wat het nu is: de marktleider op het gebied van hoogwaardige onderstelcomponenten. Of het nu op straat of op het circuit is, H&R is synoniem geworden voor consistente, bewezen prestaties en kwaliteit van het onderstel.

Eisenmann Exhaust Systems

WAT ONS DRIJFT

Sportwagenchauffeurs en autoliefhebbers zijn op zoek naar een meer dynamische beleving, 
meer vitaliteit en meer rijplezier, maar met een authentiek geluid. Precies dat 
bieden wij sinds 1988. Trouw aan ons motto „gedreven door geluid“.

 Bij Eisenmann Exhaust Systems zijn handgemaakte producten, elk speciaal samengesteld om aan de behoeften van de klant te voldoen, traditie. Hierdoor kunnen we onze klanten talrijke opties bieden die passen bij hun individuele behoeften en voertuig. Altijd een uniek product leveren, met een verschil in kwaliteit dat je kunt zien, horen en voelen. 

Milltek Sport

MILLTEK SPORT, DE LEIDENDE PRESTATIES UITLAATFABRIKANT
Opgericht in 1983 door een echte autoliefhebber, zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige uitlaatsystemen voor een steeds groter wordend assortiment voertuigen.

Met het hoofdkantoor in het VK en een ontwikkelings- en testcentrum op de iconische Nürburgring, Duitsland; we ontwerpen, ontwikkelen en testen ons assortiment uitlaatsystemen in eigen huis met behulp van de modernste apparatuur, zoals de nieuwste All Electrical CNC Mandrel Tube Benders en Faro 3D Laser Scanners, gecombineerd met een van de meest ervaren teams van Engineers en Production Medewerkers in de branche, stellen ons in staat om als eerste marktproducten en innovatieve ontwerpen te blijven leveren.

FOX Exhaust Systems

… de fabrikant van sportuitlaatsystemen van roestvrij staal. Gemaakt in Duitsland!
Sinds 1992 zijn wij fabrikant van RVS sportuitlaatsystemen voor personenwagens. Naast voertuigspecifieke auto-uitlaatsystemen vervaardigen wij zowel individuele sporteindpijpen als universele onderdelen en universele dempers.

Fox Exhaust produceert voor u sportuitlaatsystemen van de hoogste kwaliteit. We streven er voortdurend naar om onze producten te verbeteren op het gebied van prestaties, kwaliteit en service om onze klanten een steeds groter en uitgebreider assortiment te kunnen bieden.

Montage laten uitvoeren? Dat kan!

Omschrijving

Tarief indicaties zijn gebaseerd op de conditie waarin uw voertuig zich bevindt.

Montage uren: 1 tot 3 uur

Tarief indicatie: 
€59,95 t/m €179,85

 

 

Montage uren: 1 tot 2 uur

Tarief indicatie: 
€59,95 t/m €119,9

 

 

Montage uren: 3 tot 4 uur

Tarief indicatie:
€179,85 t/m €239,8

 

Montage uren: 0,5 tot 1,5 uur

Tarief indicatie:
€29,97 t/m €89,92

 

Neem contact op 

+316 29 49 83 82

Locatie

Riddererf 7D+E
3861PT – Nijkerk

Email

info@rrwheels.nl

Contact uren

Maandag 10:00–20:30
Dinsdag 10:00–20:30
Woensdag 10:00–20:30
Donderdag 10:00–20:30
Vrijdag 10:00–20:30
Zaterdag 10:00–18:00
Zondag 12:00–17:00

Offerte aanvraag

Translate
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Linkermenu pictogram
  Rechtermenu pictogram
  × Contact