Ma - Zo 9.00 - 21.00
Alleen op afspraak

Bel of whatsapp ons
+316 29 49 83 82

Dirk Ruitenbeekstraat 11
3864GA Nijkerkerveen

 

 

 

Niche Road Wheels online bestellen – Het verhaal van Niche Road wheels online 

 

De volgende modellen zijn online bestelbaar in onze webshop: Messina, Milan, Misano, NR6, Targa, Trento, Turin, Verona, Vosso, Altair, Elan en nog veel meer!  Wij kunnen ieder model van Niche Road Wheels leveren. De Forged-series, 1, 2 en 3 piece velgen kunnen wij allemaal leveren, neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat. 

 

U ziet hieronder een greep uit het Niche Road Wheels monoblock assortiment:

 

 

 

Het Niche Road Wheels Verhaal:

 

SPORT REEKS

 

Gegoten Monoblock-constructie zonder lip. Spaken die zich uitstrekken van het midden naar de buitenrand van de lip waardoor een maximale concave, agressieve verspringende bevestigingen en grote remklauw-upgrades mogelijk zijn.

 

TOURING REEKS
Eendelige gegoten wielen ontworpen met een concave of convex gezichtsprofiel. Matzwarte of tweekleurige afwerkingen met een roestvrijstalen lip geven de wielen het uiterlijk van een driedelige constructie. Agressieve gespreide uitrustingen en grote remklauwupgrades voor moderne Europese en binnenlandse auto’s of import tuners.

 

RACING REEKS
Dual lug cast monoblock-constructie ontworpen met het oog op prestaties. NR-serie wielen zijn sterk, licht en accepteren grote remklauw-upgrades.

 

3PC. FORED
Niche 3-delige gesmede wielen zijn 100% op maat gemaakt in de VS. Met behulp van de beste materialen en technieken wordt elke set op maat gemaakt van start tot finish en voldoet aan uw gewenste pasvorm. Variërend van 18 “-26” in elk profiel, wordt elk wiel ontworpen, gebouwd en afgewerkt in de fabriek van Niche Road Wheels.

 

MONOTEC
De ultieme wielproductie op maat, monotek wielen zijn gesneden uit een enkel blok van 6061-T6 gesmeed aluminium waardoor de beste combinatie van sterkte en lichtgewicht is. Monotek-wielen zijn gebouwd om uw hoogwaardige voertuig tot het uiterste te duwen.

 

 

 

Over RR Wheels:

 

Al geruime tijd houd RR Wheels zich bezig met alle facetten van de velgenbranche.
Onze passie is de velgenbranche en wij proberen dan ook dag en nacht klaar te staan voor onze klanten. Wij streven ernaar om al onze klanten, vakkundig te begeleiden bij de aanschaf van nieuwe velgen en bijpassende accessoires. Dus voor een uniek en eerlijk product RR Wheels

 

0
Left Menu Icon
Right Menu Icon