Ma - Zo 9.00 - 21.00
Alleen op afspraak

Bel of whatsapp ons
+31(0)33 202 2408

Riddererf 7D+E
3861PT Nijkerk

 

Fuel Off-Road online bestellen – Het verhaal van Fuel Off-Road online bij RR Wheels

De volgende modellen zijn online beschikbaar bij RR Wheels: Ambush, Anza, Assault, Avenger, Baja, Battle Axe, Beast, Blitz, Cleaver, Contra, Hardline en nog veel meer! Wij kunnen ieder model van Fuel Off-Road leveren. De Monoblock, Forged 2 en 3 piece en Dually velgen kunnen wij allemaal leveren, neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat. 

U ziet hieronder een greep uit het Fuel Off-Road assortiment.

 

Het Fuel Off-Road verhaal:

Fuel Off-Road, opgericht in 2008 door MHT Luxury Alloys, een van de meest vertrouwde en beproefde namen in de branche, heeft de aandacht getrokken van off-road enthousiastelingen met onze geavanceerde ontwerpen, uitrustingen en technologische ontwikkelingen. Fuel Off-Road produceert de meest geavanceerde off-road wielen en biedt de nieuwste ontwerp- en engineeringinnovaties op de markt.

BORN BADASS

We zijn trots op ons assortiment om elke off-road enthousiasteling de esthetiek en functie te bieden die ze wensen in een verscheidenheid aan uitrustingen. Fuel Off-Road biedt de meest complete lijn wielen op de offroad-markt, van voorraad tot geheven, duaal tot trofee-truck en een breed scala aan UTV-toepassingen.

LIMITS BE DAMNED

Er blijft geen steen ongemoeid tijdens onze rit om u het nieuwste in ontwerpen en functie’s te bieden. Met ons toegewijde team van ontwerpers en ingenieurs verleg je elke dag de grenzen om je het volgende niveau in off-road ontwikkeling te brengen. Wij van RR Wheels streven ernaar om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit met snelle en vriendelijke service.
Voor wielen met de meeste stijl, functie en innovatie, zoek niet verder dan Fuel Off-Road.

Fuel Off-Road online bestellen

Over RR Wheels:

Al geruime tijd houd RR Wheels zich bezig met alle facetten van de velgenbranche.
Onze passie is de velgenbranche en wij proberen dan ook dag en nacht klaar te staan voor onze klanten. Wij streven ernaar om al onze klanten, vakkundig te begeleiden bij de aanschaf van nieuwe velgen en bijpassende accessoires. Dus voor een uniek en eerlijk product RR Wheels

Translate
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Linkermenu pictogram
  Rechtermenu pictogram
  × Contact