Ma - Zo 9.00 - 21.00
Alleen op afspraak

Bel of whatsapp ons
+31(0)33 202 2408

Riddererf 7D+E
3861PT Nijkerk

 

U heeft gekozen voor aluminium centreerringen met velgmaat:

75,0

Kies hieronder de naaf afmeting van uw auto:

Prijs wordt weergeven per set van 4.
Alle maten zijn op voorraad.
Op werkdagen voor 12:30 uur besteld is morgen in huis.

Wat zijn aluminium centreerringen:

De centreerringen:

Om een velg met een grotere naafdiameter als die van de auto toch te kunnen gebruiken zijn er speciale centreer ringen in de handel. Deze ringen worden in het naafgat van de velg geplaatst waardoor deze wel exact aansluit op de naaf van de auto.

Wat is de naafdiameter?

Het naafgat van een auto is de middelste ruimte van het hart van de velg, die om de as van de auto valt. De velg moet zich goed centreren op de as van de auto. De naafgatdiameter meten we in millimeters en bepaalt of een velg om de as van de auto past.
De diameter van de naaf en de diameter van de auto worden weergegeven, als voorbeeld: 73,1 naar 57,1. De grootste naaf staat voor de naafdiameter van de velg en de kleinste 57,1 voor de naaf van de velg. 

Waarom moet ik rekening houden met de naafgat diameter?

Wanneer je een nieuwe set (lichtmetalen) velgen wilt kopen, moet de naafgatdiameter precies hetzelfde zijn, zodat de velgen zich goed kunnen centreren om de as.
Wanneer je een velg hebt waarvan de naafgat diameter kleiner is dan je as, kun je de velg laten uitboren. We raden je aan om dit door een erkend bedrijf te doen, ga absoluut niet zelf in een velg boren!

Heeft u vragen? Benaderd u ons gerust via onze contactpagina.

Kennismaking RR Wheels:

Al geruime tijd houd RR Wheels zich bezig met alle facetten van de velgenbranche.
Onze passie is de velgenbranche en wij proberen dan ook dag en nacht klaar te staan voor onze klanten. Wij streven ernaar om al onze klanten, vakkundig te begeleiden bij de aanschaf van nieuwe velgen en bijpassende accessoires. Dus voor een uniek en eerlijk product RR Wheels

Translate
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Linkermenu pictogram
  Rechtermenu pictogram
  × Contact